U bent doorverwezen door TUI Nederland om zich te registeren voor de Covid-19 PCR test en het reisdocument.

Een afspraak maken is niet nodig, u dient zich alleen te registreren bij HetHuisartsLab. Deze registratie dient per reiziger te worden voldaan.
Heeft u vanwege de nationaliteit geen Nederlands BSN-nummer, dan dient u het hokje ‘Nederlands BSN ontbreekt of is niet van toepassing’ aan te vinken en het paspoortnummer en land in te vullen. Woont u in het buitenland en is uw postcode alleen gebaseerd op cijfers, vul dan 2 fictieve letters in.

Vertrekt u voor 31 augustus naar Aruba, Bonaire, Curacao, Cyprus of Madeira (Portugal), dan vergoedt TUI Nederland uw Covid-19 test.

Vul in dit geval ter verificatie bij "Stap 3, in het veld vouchercode" uw 1e voorletter, achternaam en geboortedatum in zoals op uw reisspecificatie vermeld.
Vanuit HetHuisartsLab wordt dit namelijk uw unieke verificatiecode, deze code geeft recht op een volledige vergoeding van de PCR test per reiziger
NB Er is een verschil tussen TUI en KRAS-klanten over hoe een tussenvoegsel moet worden vermeld;
Voorbeeld voor TUI klanten: jjansen24011980 of jvan-der-graaf24011980
Voorbeeld voor KRAS klanten: jjansen24011980 of jvandergraaf24011980

Met deze registratie kunt u bij alle Covid Health Check Centers in Nederland terecht, kijk voor een volledig overzicht op www.hethuisartslab.com/healthcheckcenters.

Zorg ervoor dat u altijd 72 uur voor vertrek de test laat afnemen. Anders kan er geen garantie worden gegeven dat de uitslag op tijd binnen is.

Let op! De uitslag + afreisdocument ontvangt u de dag vóór vertrek, uiterlijk 00:00 uur per e-mail.

Disclaimer
De door HetHuisartslab/ Labor Dr. Wisplinghoff gehanteerde test technologie is door RIVM / RKI gevalideerd. In nagenoeg alle gevallen levert dat een zeer betrouwbaar testresultaat op. Er is echter altijd een kleine kans op een zogenaamd vals-negatieve (u bent wel besmet, maar de test wijst dat niet uit) of vals-positieve (u bent niet besmet, maar de test indiceert uit dat u wel besmet bent) uitslag. Daarnaast bestaat er een eveneens kleine kans dat het bij u afgenomen monster niet een eenduidig resultaat geeft door externe oorzaken (denk daarbij bijvoorbeeld aan recent oraal gebruik van medicatie, alcohol, mondspoelmiddelen en/of andere verontreinigingen in de mond-, keel- en neusholten). Een PCR test biedt derhalve nooit een absolute (100%) zekerheid op een (betrouwbaar) resultaat. Aan de uitslag van een test kunt u dan ook geen rechten ontlenen.