U bent doorverwezen door TUI Nederland om zich te registeren voor de Covid-19 PCR test en het reisdocument.

Een afspraak maken is niet nodig, u dient zich alleen te registreren bij HetHuisartsLab. Deze registratie dient per reiziger te worden voldaan.
Heeft u vanwege de nationaliteit geen Nederlands BSN-nummer, dan dient u het hokje ‘Nederlands BSN ontbreekt of is niet van toepassing’ aan te vinken en het paspoortnummer en land in te vullen. Woont u in het buitenland en is uw postcode alleen gebaseerd op cijfers, vul dan 2 fictieve letters in.

Vul bij ‘Stap 3, in het veld vouchercode’ uw 1e voorletter, achternaam en geboortedatum in zoals op uw reisspecificatie vermeld. Vanuit HetHuisartsLab wordt dit namelijk uw unieke verificatiecode, deze code geeft recht op een (volledige) vergoeding van de PCR test per reiziger.
NB Er is een verschil tussen TUI en KRAS-klanten over hoe een tussenvoegsel moet worden vermeld;
Voorbeeld voor TUI klanten: jjansen24011980 of jvan-der-graaf24011980
Voorbeeld voor KRAS klanten: jjansen24011980 of jvandergraaf24011980

Met deze registratie kunt u bij alle Covid Health Check Centers in Nederland terecht, kijk voor een volledig overzicht op www.hethuisartslab.com/healthcheckcenters.

Zorg ervoor dat u altijd 72 uur voor vertrek de test laat afnemen. Anders kan er geen garantie worden gegeven dat de uitslag op tijd binnen is.

Let op! De uitslag + afreisdocument ontvangt u uiterlijk middernacht voor vertrekdag.

Disclaimer
De door U-diagnostics/ Labor Dr. Wisplinghoff gehanteerde test technologie is door RIVM / RKI gevalideerd. In nagenoeg alle gevallen levert dat een zeer betrouwbaar testresultaat op. Er is echter altijd een kleine kans op een zogenaamd vals-positieve (u bent niet besmet, maar de test indiceert uit dat u wel besmet bent) of vals-negatieve (u bent wel besmet, maar de test wijst dat niet uit) uitslag. Daarnaast bestaat een eveneens kleine kans dat het bij u afgenomen monster niet getest kan worden door andere oorzaken (denk daarbij bijvoorbeeld aan recent oraal gebruik van medicatie, alcohol, mondspoelmiddelen en/of andere verontreinigingen in de mond-, keel- en neusholten). Een test biedt derhalve nooit een absolute (100%) zekerheid op een (betrouwbaar) resultaat. Aan de uitslag van een test kunt u dan ook geen rechten ontlenen.

U-Diagnostics bewaakt het testproces en de afgifte van een reis- en gezondheidsverklaring zeer zorgvuldig, maar kan er niet in alle gevallen voor in staan en garanderen dat een reis- en gezondheidsverklaring ook daadwerkelijk tijdig voor de aanvang van uw reis wordt afgegeven. Soms is dat om uiteenlopende redenen niet mogelijk en in het geval dat u om die reden niet door uw vervoerder of het land van bestemming wordt toegelaten, aanvaardt U-Diagnostics geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daar uit voortvloeit en of kosten die daar mee samenhangen.