Je bent via de website van TUI doorgelinkt naar de website van HealthCheckCenter. Wanneer je via onderstaand registratieformulier een PCR-test aanvraagt, dan ga je een overeenkomst aan met HealthCheckCenter. Deze aan te vragen test wordt geen onderdeel van een eventueel door jou te boeken (pakket)reis bij TUI. TUI is bemiddelaar bij het tot stand komen van de dienst. De dienst wordt uitgevoerd door HealthCheckCenter. Bij eventuele klachten over de uitvoering van de dienst dien je je te wenden tot HealthCheckCenter.

Registreren:
Een afspraak maken is niet nodig, u dient zich alleen te registreren bij HealthCheckCenter. Deze registratie dient per reiziger te worden voldaan. Met deze registratie kunt u bij alle Covid Health Check Centers in Nederland terecht, kijk voor een volledig overzicht op www.hethuisartslab.com/healthcheckcenters.

Vouchercode:
Vul in het veld ‘vouchercode’ uw 1e voorletter, achternaam en geboortedatum in zoals op uw reisspecificatie vermeld. Vanuit HealthCheckCenter wordt dit namelijk uw unieke verificatiecode, deze code geeft recht op een (volledige) vergoeding van de PCR test per reiziger.
Voorbeeld voor TUI klanten: jjansen24011980 of jvan-der-graaf24011980

Werkt de vouchercode niet? Neem dan contact op met TUI Nederland of je TUI reisagent. De kosten kunnen achteraf niet meer worden gedeclareerd.

Testafname:
Aruba, Curaçao, St. Maarten, Madeira, en Cyprus
De PCR-test moet binnen 72 tot 65 uur voor vertrek zijn afgenomen. De geplande vertrektijd kun je vinden via de Mijn TUI omgeving of op je e-tickets.

De Canarische Eilanden en Bonaire:
De PCR-test moet binnen 72 uur voor aankomst zijn afgenomen ongeacht vervoersmiddel.
Let op! De uitslag + afreisdocument ontvangt u uiterlijk middernacht voor vertrekdag.

Duitsland:
De PCR-test moet binnen 48 uur voor aankomst zijn afgenomen ongeacht vervoersmiddel.
Let op! De uitslag + afreisdocument ontvangt u uiterlijk middernacht voor vertrekdag.

Nationaliteit:
Heeft u vanwege de nationaliteit geen Nederlands BSN-nummer, dan dient u het hokje ‘Nederlands BSN ontbreekt of is niet van toepassing’ aan te vinken en het paspoortnummer en land in te vullen. Woont u in het buitenland en is uw postcode alleen gebaseerd op cijfers, vul dan 2 fictieve letters in.